U trendu

Pošta Srbije i Knez petrol potpisali ugovor o poslovnoj saradnji

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i generalni direktor Knez petrola Zlatko Aničić potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji će omogućiti širenje poštanske mreže putem ugovornih pošta u okviru sistema benzinskih stanica ove naftne kompanije.

„U skladu sa rastućim potrebama i savremenim zahtevima korisnika koji traže da im sve usluge, pa i usluge Pošte, budu što dostupnije, Pošta Srbije ubrzano radi na širenju poštanske mreže, a jedan od načina je i naš inovativni koncept otvaranja ugovornih pošta u saradnji sa poslovnim partnerima širom zemlje“, kazao je Đordjević na potpisivanju ugovora.

Tako će uskoro, kako je dodao, pored poštanskih šaltera koji već pružaju usluge u vodećim trgovinskim lancima, korisnicima biti dostupne poštanske usluge i na benzinskim stanicama Knez petrola, jedine domaće naftne kompanije.

„Na ovaj način Pošta Srbije, kao jedna od vodećih nacionalnih kompanija, realizuje svoju društveno odgovornu ulogu sa dva aspekta – omogućavamo rast privrede obezbeđujući partnerima dodatne prihode kroz saradnju sa Poštom i doprinosimo smanjenju nezaposlenosti kroz stvaranje uslova za nova zapošljavanja u okviru ugovornih pošta“, izjavio je Đorđević.

Na benzinskim stanicama Knez petrol korisnicima će biti dostupni i savremeni paketomati Pošte Srbije – nova usluga zasnovana na digitalizaciji poslovnih procesa, koja će omogućiti građanima da svoje pošiljke podižu na komforan način, u vreme i na mestu koje njima odgovara.

U okviru saradnje definisane ugovorom između Pošte Srbije i Knez petrola, prvi paketomat postavljen je na premium benzinskoj stanici Knez petrol, koja je otvorena u Šimanovcima, u ulici Kapetana Svetislava Krstića 2.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar