najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Pošta Srbije otvara poštansku banku

Direktor Pošte Srbije Milan Krkobabić izjavio je danas u Nišu da to javno preduzeće priprema otvaranje poštanske banke.

“Broj poštanskih ispostava koji će se uskoro izjednačiti sa brojem ekspozitura svih poslovnih banaka u Srbiji daje nam novu obavezu da otvorimo poštansku banku”, reka je Krobabić na otvaranju poštanske poslovnice u niškom naselju Delijski vis.

Krkobabić je naveo da će otvaranje banke biti “pravi iskorak Pošte Srbije”

“Platni promet i sve ono što je vezano za to biće u poštanskoj banci. Ona će nuditi gradjanima optimalnu cenu usluga, sigurnost, brzinu i kvalitet”, kazao je Krkobabić.

Prema njegovim rečima, otvaranje poštanske banke omogućiće, izmedju ostalog, da nadoknada od 45 dinara koju gradjani plaćaju prilikom uplata u pošti, bude niža.

On je najavio da će Pošta Srbije nastaviti da otvara poštanske poslovnice jer nastoji da bude prisutna u svakom većem mestu kako bi gradjani mogli da što lakše obave neke osnovne poslove, da prime penziju, ili plate račune.

Nova poslovnica u Ulici Marina Držića na Delijskom visu je devetnaesta poslovnica koju Pošta Srbije otvara u okviru akcije “52 pošte za 52 nedelje”.

Poslovnica je otvorena u prostoru koji je grad Niš ustupio Pošti Srbije u kome su smeštene ambulanta i mesna kancelarija.

Radno vreme nove pošte je od 9 do 16 časova svakog radnog dana.

(Beta)

1 komentar
  1. Balkan

    Poštanska banka? A šta onda predstavlja Banka Poštanska štedionica, zar to nije osnovano od strane Pošte Srbije ili će se Banka Poštanska štedionica pretvoriti u Poštansku banku? Bilo bi lepo kada neko nešto priča da malo to i objasni kako bi i ostalim građanima ove Srbije bilo jasno o čemu se tu radi.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike