Pošta Srbije otvorila tri ispostave u Majdanpeku

Javno preduzeće Pošta Srbije otvorilo je danas u Majdanpeku tri ispostave, jednu za 3.700 stanovnika u centru grada i dve u ruralnim naseljima u toj opštini.

Pokretni poštanski šalteri otvoreni su u selu Vlaole sa 600 stanovnika, i u selu Leskovo sa oko 350 žitelja.

Vršilac dužnosti direktora Pošta Srbije Mira Petrović rekla je na otvaranju Pošte u Majdanpeku da se to preduzeće uvek odazivalo projektima koji su korisni za gradjane Srbije.

„Ovih dana je gužva u Majdanpeku, prolaze karavani, a Pošta je došla i ostaće prozor u svet,“ rekla je Petrović.

To preduzeće se, prema njenim rečima, menja u hodu i zbog toga je opstalo 178 godina.

Nijedan ozbiljniji projekat, kako je rekla, ne može da se sprovede bez pomoći Pošte i njenih stručnjaka, koji se ne hvale već rade, a to pokazuju uspešni rezultati.

„Pružamo podršku inicijativi ministra za regionalni razvoj Milana Krkobabića čiji je krajnji cilj da svako selo ima školu, ambulantu, poštu, crkvu i zadrugu, kako bi opstalo, razvijalo se i nudilo mladima perspektivu“, rekla je Petrović.

Dodala je da je to javno preduzeće prepoznalo značaj akcije ministra Krkobabića „500 zadruga u 500 sela“, koja privlači sve veću pažnju javnosti, kao što je privlačila i akcija „Država Srbija u selima Srbije“.

To su,  kako je rekla, konkretni potezi, kojima se doprinosi kvalitetu života i privredjivanja u manjim mestima.

Istakla je da će gradjani Majdanpeka imati isti kvalitet usluge kao i gradjani Beograda.

Tri novootvorene uslužne tačke Pošte Srbije u Borskom okrugu su, kako kažu u tom preduzeću, umrežene u jedinstvenu informatičku informaciono-komunikacionu aplikaciju PostTIS, tako da će korisnicima biti dostupne sve poštanske i platne usluge, kako klasične, tako i savremene.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike