U trendu

Povratna karta za Njujork 399 evra

Prodate su prve tri povratne karte za let Beograd-Njujork po ceni od 399 evra na Sajmu Turizma u Beogradu i narednih sedam  dana će biti tolika cena, nakon čega će biti nešto viša.

Medju prvim kupcima su premijer Srbije Aleksandar Vučić i ambasador SAD Kajl Skot.
On je naveo da je najvažnije da Beograd postane centar regiona i da gradjani Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Albanije, Grčke dolaze u Srbiju da bi direktno leteli za Njujork.

„Nema više presedanja – to je možda mala vest, ali veliki korak za Srbiju ka boljoj reputaciji naše zemlje i privlačenju velikog broja investitora“, rekao je premijer na Sajmu turizma u Beogradu koji je danas otvoren, na štandu Er Srbije.

On je naveo i da je zahvalan Er Srbiji koja je pronašla načina i finansijske mogućnosti da investira u taj let koji mnogo znači ne samo za tu nacionalnu kompaniju, nego za celu Srbiju.

Ambasador SAD Kajl Skot rekao je da je direktan let bitan za turizam dve zemlje i da se nada da će sve više Amerikanca moći da upozna lepote Srbije.

Prvi let za Njujork biće 23. juna.

Vučić je na Sajmu obišao i štandove Blic žene, Turističke organizacije Srbije, Turističke oganizacije Beograda, Etihada i štand Slovenije.

Na štandu Turističke organizacije Beograd promotivno je prikazan spot za privlačenje turista sa azijskih tržišta u kojima se pojavljuje Bata Živojinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.