U trendu

Predstavljen projekta „100 najvećih“ u Srbiji

BEOGRAD – Projekat „100 najvećih“ čiji je cilj promovisanje najuspešnijih primera poslovanja i obezbeđivanje boljih uslova za male kompanije i koji se prvi put realizuje u našoj zemlji predstavljen je danas u Privrednoj komori Srbije.

Direktorka projekta, čiji je slogan “ množimo prilike, delimo uspehe“, Ana Knežević naglasila je da su umrežavanje, promocija i edukacija faktori koji odlučuju ne samo o uspehu već i o opstanku kompanija u Srbiji.

Projekat „100 najvećih“ će kroz aktivnu kampanju, istraživanja, skupove i panel diskusije u narednih 100 dana pokušati da obezbedi podršku privrednicima Srbije i regiona, najavljeno je danas.

Prema podacima sto najvećih kompanija u Srbiji ostvaruje PRIHOD OD 34 MILIJARDE EVRA, dok je u Sloveniji taj iznos 29 milijardi a u Hrvatskoj 24 milijarde evra, saopšteno je danas.

Partner projekta „100 najvećih“ je AĐICO banka čiji je predsednik izvršnog odbora Vojislav Lazarević potpisao danas ugovor o parnerstvu.

Prema planovima u okviru projekta „100 najvećih“ biće objavljena i publikacija, kao i digitalni pečat za kompanije koji se nađu na listi najboljih u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.