U trendu

Prijavite se za najbolji posao na svetu (video)

Oglas za posao koji su sredinom marta na Fejsbuku objavili iz Slovenci, privukla je pažnju i interesovanje celog sveta.

Oglas su objavili iz Eko odmarališta Velika planina, a na ovaj način odlučili su da potraže pastire čiji će zadatak biti briga o biljkama, životinjama i organizacija radionica za decu, a živeli bi u tipičnoj planinskoj kućici, prenosi RTV.

“Neverovatna poslovna prilika za deset osoba usred Slovenije gde u zelenom blagu Evrope možete postati pastir – način je na koji pokušavaju da privuku potencijalne zaposlene.

Posao bi se obavljao od dve do četiri nedelje, a na oglas se javilo već više od 2.000 ljudi iz celog sveta sve od Australije, Novog Zelanda i Londona.

Osoba koja se prijavljuje na oglas mora dobro da poznaje jezik i da voli decu, prenose mediji.

Dream job in Eco resort beneath Velika planina

Looking for a dream job?Join our team and become a shepherd in Eco resort beneath Velika planina, Slovenia!SHARE this video and do the first step toward getting the best job in the world! It’s a job for 10 candidates, which can choose to work with us for 2, 3 or 4 weeks during any season of the year, from September 2016 on. Visit our web page www.sloveniaecoresort.com for further information!Remember that we will choose only between candidates which have shared this video!

Gepostet von Slovenia Eco Resort am Freitag, 11. März 2016

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.