U trendu

Priznanje britanskog Bankera AIK Banci

BEOGRAD – AIK Banka je, petu godinu zaredom, dobitnik priznanja za najbolju komercijalnu banku u Srbiji, koje u okviru nagrada „Banking Awards“ dodeljuje britanski ekonomski magazin „International Banker“.

Pored pomenutog priznanja, AIK Banka je ove godine nagrađena i u kategoriji najinovativnije banke u sektoru poslovanja sa stanovništvom, saopštila je ta bankarska kuća.

„Na osnovu analize svih činilaca, potvrđeno je da je AIK Banka a.d. Beograd ostvarila, sveukupno gledano, najbolje poslovne rezultate, prateći potrebe klijenata odgovarajućim finansiranjem i inovacijama proizvoda i usluga, uz uvažavanje najviših standarda profesionalnosti i etičnosti“, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da AIK banka, pokazujući svest i angažovanost u različitim društveno odgovornim aktivnostima u oblasti sporta, kulture i obrazovanja, daje na taj način snažan oslonac razvoju lokalne zajednice i doprinos boljem kvalitetu života.

“Sa fokusom na dalje širenje poslovanja, kako unutar tako i izvan nacionalnih granica, kroz pažljivo razmatranje novih prilika za investiranje, naš cilj je jasno postavljen i u narednom periodu – razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarske grupacije u regionu“, izjavila je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.