U trendu

Prodaja stanova u Beogradu na vodi počinje 3. oktobra

Prodaja stanova u okviru dve stambene kule projekta Beograda na vodi počeće u subotu, 3. oktobra, u 10 sati, u Galeriji „Belgrade Waterfront“, po principu registracije zainteresovanih za kupovinu, najavila je kompanija „Beograd na vodi“,

U ponudi su jednosobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi različitog dizajna i sadržaja.

Stanovi će, kako se navodi u saopštenju, imati velike terase, bašte i pogled na reku Savu i promenadu, a moderan dizajn i mnoštvo sadržaja ističu urban i inspirativan životni stil koji kompleks nudi.

Širok spektar sadržaja podrazumeva krovne bašte, dečije igralište i bazen, zatvoren bazen sa prostorijama za presvlačenje, prostor za jogu, odmor i sportske aktivnosti, kao i prostranu krovnu terasu koja nudi brojne mogućnosti budućim vlasnicima stanova, navedeno je u saopštenju.

Kompleks će činiti i šetalište uz Savu, koje će, pored prostora za odmor, šetnju i druge aktivnosti, biti namenjeno i maloprodajnim i uslužnim objektima u okviru kompleksa.

Plato ispred zgrada je dizajniran tako da predstavlja „remek delo arhitekture usklađeno sa okruženjem i prostranim zelenim površinama pored reke“.

Generalni direktor kompanije Beograd na vodi Nikola Nedeljković izjavio je da početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta.

„Veoma smo uzbuđeni zbog početka prodaje prvih stambenih jedinica u okviru projekta Belgrade Waterfront. Početak prodaje predstavlja značajan korak u realizaciji projekta i pruža svima, uključujući i investitore iz celog sveta, priliku da budu deo ovog izvanrednog gradskog jezgra“, rekao je Nedeljković, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.