U trendu

Rajaner od jeseni leti iz Niša

Niskotarifna avio-kompanija Rajaner, koji leti sa 200 evropskih aerodroma, od jeseni će leteti i iz Srbije sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“.

Avioni irske kompanije, koji godišnje prevezu 113 miliona putnika, početkom septembra će leteti iz Niša po dva puta nedeljno za Berlin i Bratislavu.

„Niš nam je ponudio konkurentnije cene, a cilj naše kompanije je da ponudimo putnicima što je jeftinije karte, pa smo sa niškim aerodomom našli zajednički interes“, kaže Dejvid O“ Brajan iz kompanije Rajaner.

Rajaner leti i iz Sofije, koja je samo 150 kilomatara od Niša, ali kako navodi O“ Brajan, u kompaniji smatraju da je konkurencija među areodromima pozitivna stvar.

„Vreme će pokazati da li je naša odluka da letimo iz Niša dobra stvar. Nama nije bilo teško da se odlučimo da letimo iz Srbije, jer znamo da imate veliku dijasporu u Nemačkoj i Austriji. Našu kompaniju sa Srbijom povezuju i vaši piloti koji su nam mnogo pomogli da formiramo baze širom Evrope, a posebno u Velikoj Britaniji“, dodao je O“ Brajan.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.