U trendu

RAS: Do 1. novembra prijava za trebinjski forum o saradnji

BEOGRAD/TREBINJE – Razvojna agencija Republike Srpske u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) organizuju 7. Međunarodni forum o saradnji koji će biti održan u Trebinju 3. i 4. novembra.

Kompanije zainteresovane za učešće na na ovom forumu mogu da se prijave do 1. novembra.

Teme panela ovogodišnjeg foruma, saopšteno je iz RAS, biće regionalna saradnja u turizmu, mogućnosti ulaganja i proširenja poslovanja kompanija iz Srbije u Republici Srpskoj, obnovljivi izvori energije, kao i kreiranje i razvoj slobodnih zona.
Kao deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN) predviđeno je da se drugog dana Foruma, tj. 4. novembra, održe međunarodni poslovni susreti za kompanije i klastere sa ciljem umrežavanja i sticanja novih poslovnih partnera.
B2B sastanci namenjeni su sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, metala, građevinske, tekstilne i automobilske industrije, zatim poljoprivredno-prehrambenom, kao i sektoru energetske efikasnosti, plastike i turizma.
Očekuje se da će ovim susretima prisustvovati 200 kompanija iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Austrije, Turske, Mađarske, Italije, Nemačke i drugih članica EEN.

Link za registraciju nalazi se na sajtu Razvojne agencije Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.