U trendu

Sajam automobila i motocikala od 17. do 23. marta

Sajam automobila „DDOR BG Car Show“ i Medjunarodni sajam motocikala „Motopassion“ biće održani na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta 2016. godine u šest hala, sa više od 300 izlagača iz 20 zemalja, najavili su danas organizatori.

Najavljeno je da će distributeri predstaviti 40 novih modela automobila i 35 novih modela motocikala.

Koordinator projekta Beogradskog sajma Zoran Lupšić rekao je na konferenciji za novinare da će sajam automobila ove godine imati znatno veći broj izlagača u odnosu na prethodnu manifestaciju.

On je najavio da će se u halama jedan i četiri predstaviti ukupno 35 automobilskih brendova i 10 brendova proizvodjača lakih privrednih vozila.

Na sajmu će biti predstavljen i novi „bentli“, a Tojota će predstaviti dva nova modela koja predstavljaju tehnološki napredak u pogledu alternativnih pogonskih energija.

Prateća automobilska industrija na ovogodišnjem sajmu predstaviće ponudu rezervnih delova, derivata naftne industrije, auto-galanterije i izložbu servisne opreme.

Auto-moto savez Srbije – Centar za motorna vozila, Agencija za bezbednost saobraćaja i Uprava saobraćajne policije organizovaće naučno savetovanje posvećeno bezbednosti vozila, ispitivanje vozila, ekoloških vozila i daptaciji vozila za invalide.

Organizatori su najavili i program treninga bezbedne vožnje Nacionalne vozačke akademije (NAVAK).

Radno vreme sajmova biće od 10.00 do 20.00 časova.

Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200 dinara a za djake i studente 150 dinara, dok će cena porodične karte biti 500 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.