U trendu

Samsung „ofanziva“: ล est miliona „preklopnika“ u 2020.

SEUL – Posle zvaniฤnog predstavljanja svog prvog sklopivog modela – Samsung Galaxy Fold, juลพnokorejska kompanija je nedavno najavila da planira da trลพiลกtu isporuฤi pet do ลกest miliona telefona sa ekranom na preklop tokom sledeฤ‡e godine.

Izvrลกni direktor kompanije ฤ Koh je, tokom Samsungovog AI foruma u Juลพnoj Koreji, potvrdio da juลพnokorejski tehnoloลกki gigant planira da znaฤajno poveฤ‡a prodaju sklopivih telefona naredne godine, kako potraลพnja za tom vrstom ureฤ‘aja bude rasla.

Prema glasinama koja su nedavno kruลพile internetom, Samsung planira da predstavi joลก jedan telefon na preklop, model za oznakom W20.

Ti telefoni bi, najverovatije, bili namenjeni za trลพiลกte Kine, iako se ostavlja moguฤ‡nost i da, sa modelom W20, Samsung pokuลกa da nastupi i na globalnom trลพiลกtu, piลกe GSM Arena.

Iako je masovna proizvodnja potpuno upotrebljivog tankog fleksibilnog stakla joลก daleko, svakako ฤ‡e biti zanimljiv o pratiti razvoj i trลพiลกni nastup ovih ureฤ‘aja, preneo je sinoฤ‡ B92.net.

Xiaomi i Huawei takoฤ‘e se spremaju za utakmicu na tom terenu, dok se od Motorole oฤekuje da sledeฤ‡e nedelje najavi novu verziju svog kultnog telefona – RAZR.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.