U trendu

Saradnja Vip mobilne mreže i Sosijete ženeral banke

Korisnici Vip mobilne mreže od danas će u svim Vip poslovnicama u Srbiji moći da potpišu ugovor i otvore račun u Sosijete ženeral banci, i na taj način ostvare mnoge povlastice i pogodnosti koje će im olakšati život.

Generalni direktor Vip-a Dejan Turk rekao je da će saradnja „dva jaka partnera, najbolja u oblasti mobilne telefonije i bankarstva  –  Sosijete ženeral banke Srbija i kompanije Vip“ omogućiti korisnicima mreža 060 i 061 da u Vip poslovnicama otvore bankarski račun samo uz ličnu kartu.

Kao jednu od prvih povlastica, uz uštedu vremena za obavljanje svih bankarskih transakcija preko mobilne digitalne aplikacije, korisnici će ostvariti popust na kupovinu mobilnih aparata, rekao je Turk, najavljujući novu saradnju pod sloganom „Uz dobrog partnera sve je moguće“.

„U svakoj našoj radnji danas počinje program saradnje, svaki korisnik Vip-a ili onaj ko se tek odluči da bude deo naše mreže, može postati korisnik Sosijete ženeral banke. Uz popust od 5.000 dinara za kupovinu bilo kog modela mobilnog telefona, dobija se i instalirana digitalna aplikacija sa kojom može da obavlja sve ono što se obavlja i u banci“, rekao je Turk.

Prema rečima Turka, ovaj inovativni korak je logičan potez jer danas mobilni telefoni ne služe samo za razgovore, nego i za obavljanje kupovine, plaćanje bankarskih usluga, pa čak i uzimanje kredita.

Predsednica Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke Marija Ruseva rekla je da će saradnja sa Vip-om doneti mnoge benefite klijentima zahvaljujući kombinovanju usluga dve kompanije.

„Korisnicima Vip mreže na taj način pružićemo nešto kompletno novo, ne samo u regionu. To je projekat od koga očekujemo velike rezultate na zadovoljstvo naših brojnih klijenata koji će od sada na jednom mestu moći da obavljaju ono što do sada nisu mogli“, rekla je Ruseva.

Svi korisnici Vip mobile i klijenti Sosijete ženeral banke ubuduće mogu da dobiju dodatni popust od 5.000 dinara na bilo koji model mobilnog telefona i prilikom obnavljanja ugovora.

Vip mobilna mreža u Srbiji ima više od dva miliona korisnika.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.