U trendu

Sberbanka otvorila novu ekspozituru u Beogradu

Sberbanka Srbija objavila je danas da je otvorila novu, modernu ekspozituru u Ulici Starine Novaka 29 u Beogradu u kojoj će klijentima ponuditi savremene usluge koje će im uštedeti vreme i novac.

Direktor sektora prodaje i distribucije u Sberbanci Miodrag Stojanović rekao je da je ta banka unapredila „zonu 24/7“ čime je klijentima data mogućnost da sami i kada im odgovara, obave neophodne transakcije.

„U novoj ekspozituri će klijenti moći da na Sberbank bankomatima u svakom momentu podignu novac, bilo da se radi o dinarima ili evrima. Takodje, klijenti na tim bankomatima mogu i da uplate novac u domaćoj valuti na svoj račun, a pravna lica mogu da uplate pazar“, kazao je on.

Stojanović je najavio da će u narednom periodu na bankomatima nove ekspoziture Sberbanke biti moguće i plaćanje računa, što je „još jedna od funkcionalnosti koja će klijentima dodatno olakšati svakodnevne bankarske transakcije“.

Po njegovim rečima, s obzirom da to da je rešavanje stambenog pitanja jedan od najvažnijih koraka u životu čoveka, klijentima je na raspolaganju savetnik za stambeni kredit koji će im pružiti sve neophodne informacije i rešiti nedoumice.

Dodao je da će savetnici Sberbanke zainteresovanima predstaviti i prednosti drugih štednih i kreditnih proizvoda.

„Ponosni smo što smo ostvarili još jedan cilj i 2019. godinu započeli u još funkcionalnijem prostoru koji će našim mnogobrojnim klijentima pružiti preko potreban komfor i olakšati njihove svakodnevne bankarske transakcije“, rekao je Stojanović.

On je naveo da je u 2019. u planu i „lansiranje brojnih noviteta u digitalizaciji koji će dodatno unaprediti korisničko iskustvo Sberbank klijenata“.

Sberbanka Srbija je deo Sberbank Europe Grupe koja ima sedište u Beču, a u vlasništvu je Sberbanke Rusija.

Sberbanka Srbija ima 33 ekspoziture u 21 gradu u Srbiji i pruža sve vrste usluga i proizvoda za fizička lica, kao i za mala, srednja i velika preduzeća.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.