U trendu

Štednja u Direktnoj banci sada još vrednija

BEOGRAD – Direktna banka je, u nastojanju da motiviše građane i promoviše pozitivne navike, omogućila specijalne uslove za Standardnu štednju u evrima koji za period oročenja od 11 meseci podrazumevaju nominalnu kamatnu stopu od čak 1,10 odsto, dok je efektivna kamata 0,93 odsto.

Jednako atraktivna je i štednja na tri meseca sa nominalnom kamatom od 0,80 odsto i efektivnom kamatom od 0,68 odsto, saopšteno je iz Direktne banke.

Ovi uslovi važe do kraja februara 2020. godine.

Iz Direktne banke ističu da neguju koncept atraktivne štednje tokom cele godine.

Osim odličnih kamata, koje važe i za Standardnu štednju u dinarima, kao i Stepenastu i Fleksi štednju, štediše imaju na raspolaganju i bogat izbor valuta, perioda oročenja i pogodnosti prilagođenih potrebama savremenog korisnika.

Štediša Direktne banke opredeljuje se za oročenu štednju u Banci jer mu je važna sigurnost, prihod koji ostvaruje od kamata, kao i pogodnosti u vidu bogatog izbora perioda oročenja kod Standardne štednje u dinarima, progresivnog rasta kamate kod Stepenaste štednje ili mogućnosti da raspolaže polovinom uloga, u svakom trenutku, bez prekida oročenja ako se odluči za Fleksi štednju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.