U trendu

Telenor predstavio novu ponudu kućnog 4G interneta (VIDEO)

Kompanija Telenor ponudila je danas korisnicima „Telenor Home“, kućni internet u dva paketa – „Telenor Home 100“ i „Telenor Home 150“, u okviru kojih im je na raspolaganju 100 ili 150 gigabajta 4G interneta mesečno, koje mogu koristiti kod kuće ili u bilo kom prostoru.

Rukovodilac sektora za postpejd za fizička lica u Telenoru Slobodan Papak rekao je da kućni 4G internet ima mnoge prednosti – jednostavno korišćenje, prenosivost na različite lokacije kao i dostupnost za više od 90 odsto stanovništva Srbije.

„Za samo godinu dana, količina podataka koja prolazi kroz Telenor mrežu se udvostručila, a naši korisnici žele sve više interneta i besprekorno iskustvo. Zato samo ‘Telenor Home’ pakete unapredili većim kapacitetom, uz mogućnost da kućni internet povežu sa jednim postpejd brojem i koriste ga na svom mobilnom telefonu gde god da se nalaze“, istakao je Papak.

On je dodao da je jednostavnim uključivanjem rutera u struju internet odmah spreman za korišćenje, uz povezivanje do 32 pametna uredjaja.

Korisnici koji imaju postpejd broj u Telenor Mreži mogu da povežu „Telenor Home 150“ sa jednim postpejd brojem u odgovarajućem paketu i da na taj način nose kućni internet svuda sa sobom.

„Telenor Home 100“ dostupan je uz maksimalnu brzinu protoka od 10 Mbps, dok „Telenor Home 150“ koristi maksimalnu brzinu 4G interneta.

Ako se dodeljeni saobraćaj od 100 ili 150 gigabajta potroši ranije, internet se do kraja meseca može koristiti po brzini od dva Mbps.

Korisnicima je na raspolaganju i dodatak od 50 gigabajta, koji se može aktivirati jednom mesečno.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.