U trendu

Tigar povećava izvoz do 2020. godine

Delegacija Tigar AD predvodjena generalnim direktorom Vladimir Ilićem, bila je od 23. do 26 marta u radnoj poseti francuskoj firmi Decathlon, strateškom kupcu za koga se proizvodi lovačka gumena obuća brenda Solognac. Planirana realizacija za ovog kupca je oko 3.500.000 eur za 2018 godinu, a u pregovorima definisana je nova mogućnost za realizaciju april 2018 – april 2019 godina od oko 5.500.000 eu.

Generalni direktor naveo je da je cilj posete bio definisanje novih planova za period 2018 – 2020 i novog načina poslovanja što ujedno znači povećanje prodaje i širenje tržišta kao i stvaranje zajedničke platforme i tima za razvoj novih proizvoda sa boljim performarsama.

U planovima je definisano uvodjenje i razvoj u pogonima fabrike Obuće  12 – 16 novih modela Solognac (lovačke gumene obuće)  i povećanje proizvodnje za više od 50%.

U kompaniji navode da je, s obzirom na to da Dechatlon ima strategiju ekspanzije na svetskom tržištu i u narednom trogodišnjem periodu planira da otvari nove prodajne objekte na tržištu USA, Kanade, Australije, Meksika kao i u više od 15 zemalja Afrike, neophodno da proizvodni kapaciteti fabrike Obuće isprate povećani obimom proizvodnje u narednom periodu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.