U trendu

Turistička organizacija Budve predstavlja ponudu na Beogradskom manifestu

Turistička organizacija opštine Budva (TOB) najavila je da će predstaviti svoje turističke potencijale na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, u okviru četvrtog porodičnog festivala manifestacija i destinacija, Beogradski Manifest koji će od 25. do 27. maja biti održan na Kalemegdanu.

Budva će, kako je saopšteno, na kreativan i maštovit način predstaviti svoje turističke potencijale na početku ovogodišnje letnje sezone, kao i kulturno i istorijsku baštinu grada.

U subotu 26. maja, od 12 časova Beogradjani će imati priliku da uživaju u svečanom defileu Gradske muzike Budve Knez Mihailovom ulicom do Kalemegdana, gde će u okviru štanda Turističke organizacije Budve u 14 časova održati koncert.

Gradska muzika Budve osnovana je 1906. god. kada je češki muzičar Karlo Vela okupio 15 mladića iz Budve i strpljivo ih počeo učiti notama i sviranju na limenim duvačkim instrumentima.

Turistička organizacija Budve pozvala je sve posetioce Beogradskog manifesta da posete njen izložbeni štand i učestvuju u nagradnoj igri koja im 26. i 27. maja može doneti vredne nagrade, medju kojima su brojna letovanja i uživanje u gastronomskim primorskim specijalitima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.