U trendu

Turistička ponuda Srbije predstavlja se u Dubaiju

BEOGRAD – Turistička ponuda Srbije biće predstavljena na Međunarodnom sajmu turizma u Dubaiju, “Arabian Travel Market ATM 2019“, koji se održava od 28. aprila do 1. maja.

Iz Turističke organizacije Srbije (TOS) ističu da je ovo peti put kako organizuju predstavljanje na sajmu u Dubaiju u okviru aktivnosti promocije turizma Srbije na inostranim tržištima.

Na ovom sajmu, TOS je zakupio i opremio izložbeni prostor veličine 50 metara kvadradnih, a pored TOS-a na zajedničkom štandu će se predstaviti i Turistička organizacija Beograda, kao i turistička privreda Srbije.

Na sajmu će biti predstavljena ukupna turistička ponuda Srbije: kratki odmori u gradovima, aktivni odmor u prirodi, kulturno-istorijsko nasleđe zemlje, manifestacije i festivali, kao i mogućnosti za porodični turizam.

Sa više od 39.000 posetilaca, “Arabian Travel Market” je vodeći poslovni sajam i globalni događaj namenjen turističkoj privredi na Bliskom istok, a nastup Srbije na ovom sajmu doprineće povećanju vidljivosti turističke ponude zemlje u ovom regionu, poručuju iz TOS-a.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.