U trendu

U ponedeljak ističe rok za prijave u članstvo NTP N. Sad

NOVI SAD – Naučno-tehnološki park Novi Sad (NTP) podsetio je večeras u saopštenju startap timove i kompanije da u ponedeljak 18. oktobra 2021. ističe rok za prijavu za članstvo u NTP-u Novi Sad.

Pravo učešća na javni poziv imaju registrovani privredni subjekti i startap kompanije sa registrovanim delatnostima u oblasti razvoja novih inovativnih proizvoda, navodi se u saopštenju.

„Pozivamo sve potencijalne preduzetnike koji imaju ideje za razvoj novih proizvoda, usluga i tehnologija potrebnih tržištu da pošalju svoje prijave i omoguće najkvalitetnije uslove za razvoj i imlementaciju svojih proizvoda“, navode iz NTP.
Zgrada NTP je pametna zgrada koja će imati implementiran Building Menagement Systems koji ne samo da kontroliše svu tehniku i elektorniku unutar objekta, već i vodi računa o rasveti, grejanju, hlađenju, ventilaciji, nadzoru, kao i protivpožarnim sistemima.
Svojim radom NTP će razviti programe i usluge prilagođene potrebama kompanija u različitim fazama razvoja, kroz nove inicijative koje podstiču sinergiju tehnologije i biznisa.

„Detalje konkursa i prijavu možete pronaći na sajtu Naučno-tehnološkog parka Novi Sad https://ntpns.rs/javni-poziv-startup-kompanijama/. Za dodatne informacije i pitanja budite slobodni da nas kontaktirate putem mejla: javnipoziv@ntpns.rs“, dodaje se.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar