najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U Subotici otvoren prvi „Šopi ritejl park“ u Srbiji

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i direktor kompanije MPC Properties Tomas H. Viladsen svečano su otvorili danas u tom gradu na severu Vojvodine prvi u nizu „Šopi ritejl parkova“ (Shoppi Retail) u Srbiji.

Objekat se prostire na 10.000 kvadratnih metara, a ukupna vrednost investicije iznosi oko 10 miliona evra, navodi se u saopštenju „Šopi ritejl parka“.

„Izgradnja, odnosno otvaranje prvog modernog trgovačkog centra u gradu – Šopi ritejl parka- vidljivi je znak da Subotica napreduje, te da se reafirmiše kao centar trgovine…Za Suboticu je izuzetno važno što je u ritejl parku posao našlo 200 naših sugrađana“, izjavio je gradonačelnik Subotice Maglai.

On je dodao da je ostvarena izuzetno dobra i kvalitetna saradnja između različitih gradskih službi i investitora, kompanije MPC Properties.

Direktor MPC Properties-a Viladsen je rekao da je ritejl park izgrađen u rekordnom roku – za osam meseci i jedan dan od postavljanja kamena temeljca.

„Upravo danas, na svečanom otvaranju, posebno se možemo pohvaliti informacijom da je Šopi ritejl park 100 odsto izdat, da ga karakteriše odlična ponuda internacionalnih i domaćih brendova, što samo potvrđuje njegov značaj i poslovni potencijal“, istakao je Viladsen.

„Šopi ritejl park“ predstavlja još jednu važnu investiciju u portfoliju kompanije MPC Properties, pored Šoping Centra Ušće, Immo Outlet Centra i mnogih drugih.

Subotički ritejl park će raditi sedam dana u nedelji od 09 do 23 časa, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

1 komentar
  1. batamrca

    Fabriku i neki proizvodni pogon, radionicu, a ne trgovinu – tu nema velike vajde prodaju svoju robu nama, a mi ne radimo ništa.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike