U trendu

Uručena najvrednija nagrada Vojvodjanske banke

Glavna nagrada takmičenja Vojvodjanske banke Nagradna Fiesta automobil marke Ford Fiesta danas je svečano uručena Zoranu Stojčevskom iz Beograda. Nenad Bungin, član Izvršnog odbora Vojvodjanske banke, uručio je pobedniku ovaj automobil, inače, do sada najvredniju nagradu koju je Banka uručnila nekom svom klijentu.  

Tokom novembra i decembra 2018. godine sprovedeno je nagradno takmičenje Vojvodjanske banke za sve klijente koji su korisnici Visa i Master kreditnih kartica. Od skoro 21.000 korisnika izabran je pobednik najvrednije nagrade na osnovu najvećeg broja transakcija.

Prilikom uručenja glavne nagrade poseban skeč za sve prisutne su izveli glumci ekipe „Državni posao“.

„Izuzetno mi je drago što se odazvao veliki broj klijenata, njih 21.000 je učestvovalo u našem nagradnom takmičenju, a glavnom pobedniku Zoranu želim bar isto toliko pređenih kilometara u ovoj godini za početak. Polazna tačka u osmišljavanju svih aktivnosti su nam najpre zadovoljstvo klijenta i briga o njihovim životnim potrebama, čime smo se rukovodili i tokom ovog takmičenja. Usmerenost na klijenta, kvalitet proizvoda i usluga predstavlja imperativ u poslovanju za naredni period, a predstojećom integracijom Vojvođanske banke i OTP banke naši klijenti će imati na raspolaganju veću mrežu filijala, bolji servis i unapređeno korisničko iskustvo“, rekao je prilikom dodele nagrada Nenad Bungin, član Izvršnog odbora i direktor funkcija Upravljanje mrežom i Proizvodi i segmenti stanovništva Vojvodjanske banke.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar