U trendu

Vučić: Odluku o Telekomu popodne ili u ponedeljak

Vlada Srbije odložila je donošenje odluke o privatizaciji Telekoma za 16 sati, rekao je premijer Aleksandar Vučić ali je dodao da ne isključuje mogućnost da donošenje odluke o tome bude odloženo za ponedeljak.

„Veoma je teško doneti takvu odluku i ne brinem za to što znam kakva god odluka da bude isti će da napadaju, oni kojima je to zanimanje, koji nemaju nikakve argumente“, rekao je premijer novinarima u Sremskoj Mitrovici.

Ponovio je da je njegov i posao Vlade Srbije da radi u najboljem interesu građana.

„Nije lako doneti odluku. Danas ćemo obaviti dodatne konsultacije sa privatizacionim savetnikom, i svim ljudima u vladi. Najverovatnije danas ako ne danas, onda u ponedeljak“, rekao je premijer i istakao da šanse ima jedan ponuđač, a reč o američkom investicionom fondu.

To, dodao je, jeste jedan od naših nacionalnih resursa, svakako nije naša srebrenina i ne vredi koliko smo mi pričali, ali ne vredi ni malo i utoliko je ta odluka teška i specifičina.

„Ne pamtim da sam i sam bio u takvoj vrsti nedoumice i u takvoj situaciji da veoma teško donesm odluku kao što je ova“, rekao je Vučić i objasnio da Vladi Srbije novac od Telekoma nije potreban za budžet, a ni za izbornu kampanju.

(Tanjug)

1 komentar
  1. batamrca

    Jednostavno, nemoj prodavati.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike