U trendu

Vučić: Značajno povećanje plata medicinskim radnicima, kako bi ostali u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvao je danas u Specijalnoj bolnici Merkur u Vrnjačkoj Banji polaganju kamena temeljca za izgradnju novog hotela i tom prilikom najavio i da će za tri meseca značajno biti povećane plate za medicinske radnike.

„Tu nećemo stati, već ćemo ih svake godine povećavati, kako bi ostali u Srbiji“, rekao je on i najavio da će „bolje da žive i da neće morati da maštaju o odlasku u drugu zemlju“.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta Merkur Palace biće  58 soba i apartmana. Ukupna površina objekta biće 6.500 kvadratnih metara.

Dodatni sadržaji uključiće wellness i spa centar, koji će se prostirati na 1.000 metara kvadratnih sa otvorenim i zatvorenim bazenom, masažama i tretmanima, fitnes centar, objekte za estetsku medicinu. Tu će biti i multifunkcionalna sala, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, sa svim pratećim sadržajima jednog savremenog spa i medicinskog centra.

Investicija u objekat Merkur Palace je vredna oko četiri miliona evra i finansiraće se delom iz sopstvenih sredstava, a delom iz kreditnih sredstava.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar