U trendu

Zastava oružje na sajmu u Las Vegasu preko firme Zastava Arms USA

Zastava oružje obnovila je prodaju sportskog i ličnog naoružanja na tržištu Sjedinjenih Američkih Država, saopšteno je na otvaranju najvećeg svetskog sajma naoružanja u Las Vegasu.

Kako se navodi u saopštenju, kompanija Zastava oružje, koja ove godine slavi 166 godina postojanja, prvi put se pod tim imenom pojavljuje na najvećem svetskom sajmu sportskog i ličnog naoružanja, koji je juče počeo u Las Vegasu (SAD).

Kako su saopštili predstavnici kompanije Zastava Arms USA, koja je ekskluzivni partner kragujevačke firme i zastupnik svih Zastavinih proizvoda, „američko tržište će konačno dobiti zaokruženu ponudu srpskog oružja“.

„Pored prodaje ličnog i sportskog naoružanja, na novi način ćemo predstaviti proizvode naše, srpske firme“, saopštili su predstavnici kompanije Zastava Arms USA.

Prema njihovim rečima, posebna pažnja će se posvetiti i servisu i prodaji delova za Zastavino naoružanje, „što je novost na ovom tržištu“.

„Naš cilj je i da obnovimo pozitivnu sliku koju je srpska kompanija imala na polju prodaje ličnog naoružanja u Americi, ali i da značajno pomognemo u izgradnji Zastava brenda u celom svetu“, rekli su vlasnici Zastava Arms USA novinarima.

Dodali su da su ponosni na svoje „srpsko poreklo“ i zbog toga su, kako kažu, „vratili srpsku trobojku na najveći sajam oružja“.

Sajam naoružanja Shot Show, koji se u januaru održava u Las Vegasu a koji nije otvoren za širu javnost, počeo je 22. januara.

Svake godine ga poseti više od 65.000 akreditovanih proizvodjača i prodavaca sportske, vojne i policijske opreme iz 100 država sveta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar