U trendu

Završen peti skup operatera telekomunikacionih servisa srednje i istočne Evrope u Beogradu

Skupu operatera telekomunikacionih servisa CEE CEE SUMMER u Beogradu u organizaciji Kompanije SAT-TRAKT prisustvovali su operateri sa svih kontinenata, osim iz Australije, rekao je danas predstavnik SAT-TRAKT-a Miroslav Iković.

Tom dvodnevnom skupu prisustvovalo je oko 340 učesnika iz 130 kompanija koje se bave prenosom podataka i telefonijom.

Medju kompanijama iz 30 zemalja na skupu operatera bile su i Dial Telecom, ENTER, 3S S.A, A1 Telekom Austria Group, Akton, BICS, CenturyLink, CITIC Telecom CPC, Dark Fiber, Interoute, NEOTEL, SIGOS, Softnet, SOX, Sparkle, Telekom Slovenije, Telenor, TeliaSonera, ZIRA, Avola, SAT-TRAKT i drugi.

Iković rekao je da slični dogadjaji postoje u svetu, ali je pre pet godina nastala ideja za susret velikih operatera u Beogradu.

„U početku smo imali oko 130 učesnika, a sad nas je sa svih kontinenata osim iz Australije. Skup nije organizovan kao prezentacija, već za sklapanje kontakata“, rekao je Iković.

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme, specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos podataka i govora namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.