U trendu

Automobilom usmrtio biciklistu i pobegao sa mesta dogadjaja

Policija u Novom Sadu uhapsila je M. I. (32) iz okoline Žablja zbog sumnje da je vozeći pod dejstvom alkohola udario automobilom biciklistu (61) koji je preminuo na licu mesta, saopšteno je danas iz novosadske policije.

Kako se navodi u saopštenju, nesreća se dogodila u četvrtak uveče u mestu Čurug kod Bečeja, nakon čega je osumnjičeni pobegao sa mesta nezgode.

Policija je identifikovala i pronašla osumnjičenog, i odredjeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novosadska policija je saopštila da se u protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba poginula, a jedna je teško povredjena.

Policija je 10. marta otkrila i sankcionisala 279 prekršaja, a iz saobraćaja su isključena 22 vozača i četiri vozila. Zadržana su dva vozača zbog vožnje pod dejstvom alokohola.

Biće podneta prekršajna prijava za nasilničku vožnju protiv motocikliste koji je u Petrovaradinu vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu i izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio teške telesne povrede, dodala je policija u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.