U trendu

Beograd: Sedam osoba povredjeno u šest saobraćajnih nesreća

U šest saobraćajnih nesreća u Beogradu povredjeno je sedam osoba, izjavila je jutros agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac (65) teško je povredjen sinoć oko 19.15 na Avalskom putu, kada su se sudarili traktor i kombi. On je prevezen u reanimaciju Urgentnog centra, dok je drugi učesnik nesreće, muškarac (50) prevezen u Urgentni centar jer se žalio na bol u grudima.

Motociklista (34) zadobio je povrede unutrašnjih organa kada ga je noćas oko 1.15 udario automobil na Bulevaru Mihajla Pupina.

Tokom večeri i noći dogodilo se još nekoliko saobraćajnih nesreća u kojima su učesnci zadobili lakše povrede.

U nesreći koja se dogodila nešto pre 23.00 u Kruševačkoj ulici lakše je povredjen muškarac (34). Devojka (27) lakše je povredjena u nesreći koja se dogodila oko 23.30 u Ulici Blagoja Parovića.

Muškarac (35) zadobio je lakše povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23.30 na raskrsnici Ugrinovačkog i Dobanovačkog puta.

Muškarac (60) lakše je povredjen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 45 minuta posle ponoći u Ulici Dimitrija Tucovića.

Hitna pomoć tokom noći obavila je 106 intervencija, a pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici sa bolom u grudima i ljudi sa povišenim krvnim pritiskom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.