U trendu

Beograd: Šest saobraćajnih nesreća i 11 povredjenih

Tokom noći u Beogradu se desilo šest sobraćajnih nesreća u kojima je povredjeno 11 osoba, rekla je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je za agenciju Beta kazala da je Hitna pomoć imala 99 intervencija, od kojih je 21 bila na javnom mestu.

Prema njenim rečima, malo posle 06.00 desile su se dve saobraćajne nesreće.

„Prva na Obrenovačkom putu na Adi ciganliji, gde su tri osobe prevežene u Urgentni centar. Jedna muška osoba (49) primljena je sa težom traumom i pokazivala je poremećaj stanja svesti, a dve muške su lakše povredjene“, rekla je Macura.

Druga saobraćajna nesreća desila se u ulici Kneza Miloša na isključenju ka Mostarskoj petlji i u njoj je lakše povredjena jedna muška osoba (45) koja je prebačena u Urgentni centar.

Oko 02.58 u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Ugrinovačkoj ulici u Zemunu, niko nije povredjen, dok je u nesreći koja se u 00.21 desila na kružnom toku Slavija, kod restorana Mekdonald, povredjena muška osoba prevežena na VMA.

U 21.52 u saobraćajnoj nesreći na Voždovcu povredjene su tri osobe  –  jedna ženska (22) i dve muške (30 i 27), koje su zbrinute u Urgentnom centru.

Šesta saobraćajna nesreća desila se na Novom Beogradu, na uglu ulice Antifašističke borbe i bulevara Mihajla Pupina i u njoj je povredjen muškarac (54) koji je prebačen u Urgentni centar.

„Kada se radi o hroničnim bolesnicima, noć je bila mirnija“, rekla je Macura.

U toku jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 150 puta, od čega 50 puta na javnom mestu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.