U trendu

Beograd i Srbija neće biti poligon za obračune kriminalaca

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je danas pripadnicima policije koji su učestvovali u akciji u Žarkovu, koja je usledila posle pljačke menjačnice u tom delu Beograda, i rekao da ni Beograd ni Srbija neće biti poligon na kome će kriminalci moći da se obračunavaju.

„Nakon višesatne potere i operacije koju su policajci sproveli, uspeli smo da dođemo do lica koja su izvršila ovo krivično delo i pokazali da policija može brzo i efikasno da izađe na kraj sa svim oblicima kriminaliteta“, rekao je ministar.

Stafanović je, saopštio je MUP, naveo da ni Beograd ni Srbija neće biti poligon na kome će kriminalci moći da se obračunavaju, vrše različita krivična dela ili otimaju teško stečenu imovinu građana, i istakao da će policija uvek biti tu da zaštiti svoje građane i da bude uz svoj narod.

Ministar je osudio napad na policiju u Pančevu i naglasio da Srbija takvo ponašanje neće tolerisati i da će uvek brzo i efikasno reagovati i zaštiti pripadnike policije, te tražiti od tužilaštva da im se određuju maksimalne kazne i pokazati da Srbija poštuje pravo, disciplinu i stara se o pripadnicima policije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar