U trendu

Bratu košarkašica Dabović određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana crnogorskom državljaninu Milanu Daboviću koji je u petak uhapšen sa većom količinom kokaina u centru Beograda, a tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor Daboviću zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, saopšteno je danas iz suda.

Dabović je juče bio priveden na saslušanje u Više javno tužilastvo gde se branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu, rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je uhapšen u petak popodne na Brankovom mostu kada je policija presrela njegov automobil marke „smart“, švajcarskih registarskih oznaka.

Prilikom pretresa vozila policija je pronašla dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, saopšteno je juče iz MUP-a.

Mediji pišu da je kod njega pronađeno 2,4 kilograma kokaina te da je Milan brat košarkašica Milice i Ane Dabović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar