U trendu

Burna noć: Sedmoro povređeno u šest saobraćajki

Sedam osoba lakše je povređeno u šest saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan muškarac povređen je u udesu, koji se dogodio u 22.32 časova u Ustaničkog ulici, i prevezen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 22.01 časova na uglu Kalinićeve i Mileševske ulice, povređen je mladić, star oko 20 godina, i odvezen u Urgentni centar, dok je jedna žena pregledana na licu mesta i nije dalje vožena.

Jedna osoba povređena je u 20.41 časova u udesu u ulici Goce Delčeva kod Palate Srbija i prebačena na Vojnomedicinsku akademiju.

Još jedna osoba povređena je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 20.29 časova u Busijama, ali je zbrinuta na licu mesta.

U udesu, do kojeg je došlo u 20.27 časova u ulici Partizanske avijacije, povređen je muškarac i odvezen u Urgentni centar.

Starija žena povređena je 19.32 časova u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru Mihaila Pupina, te je prebačena u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 104 puta, od kojih 31 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici sa bolom u grudima.

U Beogradu je juče zabeleženo šest saobraćajnih nesreća i jedan pad sa visine sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 71 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike