U trendu

Pucnjava, saobraćajke… – burna noć u Beogradu

Na uglu Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića noćas je došlo do pucnjave, u kojoj je kod 30-godišnjeg muškarca konstatovana smrt, dok je drugi muškarac istih godina zadobio tešku traumu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Posle pucnjave, u 21.09 sati je prva ekipa Hitne pomoći odvezla na reanimaciju u Urgentni centar teško povređenog muškarca, dok je druga ekipa, koja je intervenisala u 21.25 sati, kod drugog muškarca 15 minuta kasnije konstatovala smrt.

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nezgode, a u prvoj je, u Bulevaru Arsenija Čarnojevića kod Arene, povređen muškarac koji je potom prevezen u Urgentni centar, dok je dete pregledano i zbrinuto na licu mesta.

U 21.20 sati u Ruzveltovoj ulici kod Vukovog spomenika povređen je 50-godišnji pešak, koji je prebačen na odeljenje neurohirurgije i hirurgije Urgentnog centra.

U Ulici Cara Nikolaja kod broja 1 u 04.35 sati povređene su dve osobe i potom prevezene u Urgentni centar.

U istu ustanovu prebačene su i tri osobe koje su lakše povrede zadobile u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 06.10 sati kod restorana „Mekdonalds“ na Zelenom vencu.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 128 intervencija, od kojih 24 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari i psihijatrijski bolesnici, navela je Macura.

Prema njenim rečima, juče je zabeleženo 125 intervencija Hitne pomoći od kojih 51 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nezgode.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.