Četiri nesreće i požar u Beogradu

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povredjeno sedam osoba, a kod autobuske stanice izbio je manji požar u kojem nije bilo povredjenih, rečeno je agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Najteže povrede zadobila je žena koju je udario automobil oko 21 čas na uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kendija.

„Lekari su konstatovali povredu glave i otvorenu povredu butne kosta. Ona je prevezana u Kliničko-bolnički centar u Zemunu na neurohirurgiju“, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se u 20 sati dogodila na Smederevskom putu kod kafića Kocka, povredjene su četiri osobe, medju kojima je bila i devojčica od sedamnaest godina.

Dva muškarca povredjena su u nesrećama koje su se dogodile oko 20.20 na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, odnosno oko 21.30 na uglu ulica Krunske i Kumanovske.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u požaru koji je u 21.40 izbio kod autobuske stanice, nije bilo povredjenih, ali je lekarska ekipa dežurala sat vremena.

Protekle noći lekari su imali ukupno 100 intervencija, od kojih na 12 javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika, astmatičara, psihijatrijskih bolesnika, kao i alkoholisanih osoba.  

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.