U trendu

Dan: Iza ostavljanja oružja u Jajincima i pokušaja ubistva Milića stoji ista grupa

Iza postavljanja oružja u blizini kuće premijera Aleksandra Vučića u Jajincima, kod Beograda, i planiranog atentata na načelnika beogradske policije Veselina Milića, stoji ista kriminalna grupa iz Kotora, rečeno je podgoričkom dnevniku Dan u MUP-u Srbije.

Dokazi do kojih su istražitelji došli u oba slučaju ukazuju da su ista lica uključena u oba slučaja, a medju njima ima i crnogorskih državljana, piše list.

Istražitelji veruju da su crnogorski državljani Nemanja Zurovac (20) i Strahinja Knežević (29), koji su nedavno uhapšeni zbog sumnje da su trebali da učestvuju u atentatu na Milića, povezani sa grupom koja je ostavila oružje u blizini kuće srpskog premijera, objavio je Dan pozivajući se na izvor iz MUP-a Srbije.

Zurovac i Knežević su po navodima dnevnika bliski sa jednim od dva kotorska narko klana.

U ostavljanju oružja u blizini porodične kuće premijera i pripremanju atentata na načelnika beogradske policije učestvovalo više lica koja su povezana sa jednim kotorskim planom, pošto je tim koji je vodio Milić došao do opipljivih dokaza da iza slučaja Jajinci stoji mafija iz Kotora, oni su rešili da mu se osvete, ali su službe to na vreme osujetile, potvrdio je izvor dana iz MUP-a Srbije.

Oružje u blizini porodične kuće premijera nadjeno je krajem oktobra prošle godine.

(Beta)

1 komentar
  1. djibril

    koja intergalaktička zavera… jak grad taj kotor ima sve ukupno tri ulice a dva narko klana koji su utobož u ratu

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike