U trendu

Detalji svađe na Dedinju: Glumica krvava i ranjena izašla na ulicu da moli za pomoć

Mlada beogradska glumica poreklom iz Doboja u Bosni Ivana Panzalović (30) ranjena je jutros na Dedinju kada je u nju pucao beogradski estetski hirug S. C. (59) sa VMA, s kojim je živela zajedno jer su bili u vezi.

Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i estetski hirurg sa VMA navodno su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

Krvava drama odigrala se oko četiri sata jutros nakon žestoke svađe u kojoj su doslovno letele stvari kroz prozor. Kako pričaju komšije iz njihovog stana čula se žustra svađa, nakon koje je kroz prozor stana na drugom spratu bačen ventilator.

Komšije kažu da nisu čule pucnje i da su shvatili da se nešto strašno dogodilo tek kada su ispred zgrade čuli policiju i hitnu pomoć.

Kako kažu svedoci za Blic, Ivana je ranjena, krvava i sa zamotanom glavom izašla na ulicu i molila za pomoć.

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji „Kursadžije“. Glumila je u serijama „Sinđelići“ i „Folk“, a zapaženu ulogu imala je i u filmu „Montevideo, Bog te video, „The touch“, „Poslednja noć“.

1 komentar
  1. Zoran

    Nažalost mlade žene i devojke, neznam zbog čega, nisu svesne da se parama i skupim poklonima muškaraca prodaju na parče. Od svoje zarade glumice mogla bi da ima dovoljno za wc papir.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike