Devojka upucana u Novom Sadu u kritičnom stanju

Novosađanka T. K. (30), teško povređena u subotu u pucnjavi u Vardarskoj ulici u novosadskom naselju Telep, je u kritičnom stanju i na aparatima je.

Prvobitnu informaciju koju su objavili beogradski mediji, da je T.K. podlegla povredama negiraju u Kliničkom centru Vojvodine i kažu da se i dalje bore za njen život.

Maskirani muškarac je pucao u vozačev deo „rendž rovera“ beogradskih tablica, a u tom trenutku je tu sedela T. K. Zbog toga se veruje da je namera bila da se likvidira njen momak.

Tome u prilog ide i činjenica da je devojka samo nekoliko trenutaka pre nego što će odjeknuti pet hitaca sa suvozačevog mesta prešla na sedište za vozača, ne izlazeći iz vozila. Njen momak je izašao da ode do stana na spratu kako bi nešto kratko obavio. Ona je nameravala da preparkira kola i zbog toga se premestila.

„Možda je napadaču ovo promaklo, ili je imao pogrešnu dojavu, te je izašao iz skrovišta u obližnjem žbunju i zapucao. Verovatno nije slutio da je devojka na vozačevom mestu. I dalje se, međutim, utvrđuje da li je neko zapravo želeo da uputi upozorenje njenom momku“, rekao je izvor iz policije.

Protiv dečka ubijene N. S. do sada je podnošeno oko 15 prijava, uglavnom zbog imovinskih dela, odnosno krađa, ali i zbog prikrivanja. Čime se bavio, stanarima zgrade u kojoj je pre više od godinu dana kupio potkrovlje i pretvorio u stan, nije poznato. Nezvanično se moglo čuti da preprodaje automobile, i da osim crnog „rendž rovera“ beogradskih tablica, ima još nekoliko vozila.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike