U trendu

Drama se nastavlja, u Kragujevcu i dalje traju pregovori

Trojica mladića, od kojih je za jednim raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine, od juče su se zatvorila u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu, a pregovori o mirnoj predaji još traju.

MUP je juče saopštio da oni kod sebe imaju bombe i jednu automatsku pušku, a neki mediji nezvanično saznaju da su predali automatsku pušku i bombu.

Tridesetšestogodišnji muškarac za kojim je raspisana poternica, ranije juče je obavestio Policijsku upravu u Kragujevcu da želi da se preda.

Međutim, nakon toga je odustao i sa jednim 18.godišnjakom i još jednim maloletnikom koji su se, po svemu sudeći, solidarisali sa njim, zatvorio se u podrumu zgrade i ne želi da se preda, kaže se u saopštenju.

Pripadnici Policijske uprave u Kragujevcu i kraljevačkog odreda Žandarmerije nalaze se na licu mesta i pregovaraju sa mladićima, kako bi se bezbedno predali.

Građani tog dela Kragujevca zbunjeni su zbog ove situacije, ali ne strahuju da će doći do eksplozije.

Ljudi ispred zgrade prepričavali su sinoć jedni drugima informacije koje su čuli.

„Kažu da ima dvoje troje, sa nekim bombama“, kaže jedan od stanara za Tanjug.

Dvojica momaka, koja su sedela na obližnjoj klupi, navode, međutim, da ne strahuju da će doći do eksplozije ili neke slične situacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.