U trendu

Drama u Šapcu: Preti da će se razneti bombom zbog poternice (video)

Muškarac Z. B. (54) preti bombom na terasi svoje privatne kuće u naselju Čavić u Šapcu. Kako prenose „Novosti“, on je u prepodnevnim satima izazvao incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je otišao da izvadi vozačku dozvolu. Naime, službenica koja radi na prijemu dokumenata, kada je u sistem ukucala njegovo ime, otkrila je da za njim postoji policijska poternica.

DRAMA NA ČAVIĆU

Policija pregovara sa čovekom koji se nalazi na terasi privatne stambene kuće u Pocerskoj ulici i koji u ruci drži bombu. Kako nezvanično saznajemo radi se o neregulisanim imovinsko-pravnim odnosima.Pocerska ulica je zatvorena za saobraćaj.(Video: Podrinske)#podrinske #šabac #drama #čavić #mup

Gepostet von Podrinske Šabac am Donnerstag, 28. Juni 2018

– Čovek je pobesneo i u istom momentu iz džepa izvadio bombu preteći da će je aktivirati ako neko samo pokuša da mu priđe. Seo je u auto i brzo se odvezao u nepoznatom pravcu – ispričao je za „Novosti“ izvor iz istrage. – Kasnije se ispostavilo da je otišao u svoju kuću u Pocerskoj ulici u naselju Čavić.

Čovek na sebi ima crvenu majicu i smeđe kratke pantalone. Proćelav je i izdaleka bi se moglo zaključiti da je srednjih godina. On je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško obolela majka. Za sada niko sa sigurnošću ne može da kaže da li mu je u ruci zaista bomba, pa je ulicu blokirala policija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.