najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Dve osobe poginule u saobraćajki, dečak teško povređen

Dve osobe su poginule, a devet je povređeno, od kojih jedna teže, u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 23.15 časova na putu između Železnika i Sremčice poginule su dve osobe muškog pola, starosti od 46 i 40 godina, dok je dečak (15) zadobio tešku traumu, te je prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Četiri muškarca, od kojih su dvojica starosti od po 45 godina i dvojica od 39 i 35 godina, prebačena su u Urgentni centar nakon što su lakše povređena u udesu, do kojeg je došlo u 21.05 časova na Zrenjaninskom putu, na cetiri kilometara posle Besnog Foka.

Još jedan muškarac (60) lakše je povređen u saobraćajnoj nesreći u 21.00 časova u ulici Braće Nikolić u Surčinu, i odvezen u Urgentni centar.

U udesu, koji se dogodio u 19.14 časova kod Buvljaka na Novom Beogradu, povređeni su muškarac (42) i žena (31), koji su odbili transport i dobili uput nakon što su pregledani na licu mesta.

Jedna osoba muškog pola (62) lakše je povređena u svojstvu bicikliste u 19.00 časova u saobraćajnoj nesreći u ulici Aleksandra Vojinovića, kod broja 13, u naselju Resnik, i prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 117 puta, od kojih 29 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali astmatičari, hipertoničari i osobe kod kojih se sumnja na šlog.

U Beogradu se juče dogodilo sedam saobraćajnijh nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 153 puta, od kojih 60 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike