U trendu

Haos na Slaviji, autobus udario u banderu

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros na kružnom toku Slavija, kada se autobus privatnog auto-prevoznika sa linije 47 zabio u banderu. Prema prvim informacijama povređen je vozač (55), koji je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, prenose beogradski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o autobusu noćnog prevoza, a nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima. Srećom, niko od putnika nije povređen, dok lokva krvi na licu mesta svedoči o povredama koje je zadobio vozač.

„Do nezgode je došlo jutros u 06:26 sati, nakon čega je vozač autobusa – muškarac star 55 godina – s povredom glave i otvorenim prelomom desne potkolenice, u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar na renimaciju“, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Međutim, prilikom sudara došlo je do oštećenja jedne od bandera na kružnom toku i naneta je velika materijalna šteta, zbog čega će tramvajski i trolejbuski saobraćaj danas biti ukinut. Umesto toga, sugrađanima će na raspolaganju biti autobusi koji će nositi oznake tramvaja i trola.

Kako prenosi Blic, tramvaji na linijama 2L i 3 preusmereni su na Resavsku ulicu, dok su linije 9, 10 i 14 podeljene na dva dela, a umesto trolejbusa, u saobraćaj se ubacuju autobusi.

Ekipe parking servisa imaju poteškoće da pomere autobus, pošto je vozilo „nasađeno“ na banderu.

Oštećenje kontaktne mreže je veliko, pa se, prema prvim procenama, normalizacija saobraćaja očekuje oko podneva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar