U trendu

Hitna pomoć imala pune ruke posla

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 110 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a dogodilo se pet saobraćajnih nesreća, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Tanjug kazala da su u nesreći koja se dogodila u 19.52 casova na uglu ulica Jurija gagarina i Dušana Vukasovića povređene dve ošobe, muška i ženska, obe stare oko 65 godina, koje su prevezene na VMA.

U ulici Zdravka Jovanovića, na Žarkovu, broja 17 u 20.09 časova, povređeno je dete staro 10 godina kao uičesnik saobraćaja i prevezeno je na VMA.

U saobraćajnoj nesreći na Novosadskom autoputu koja se dogodila u 21.02 časova ekipa Hitne pomoći je otišla, ali pacijent nije zatečen na mestu nesreće.

U 22.21 časova na uglu ulica Jovana Brankovića i Majora Zorana Radosavljevića lakše je povređena muška ošoba stara oko 24 godina i prevezena je na KBC Bežanijska kosa.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novosadskom autoputu u 22.27 časova povređena je muška osoba stara oko 40 godina i prevezena na VMA.

Za pomoć su se najviše javljali asmatičari, izjavila je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala ukupno 131 intervenciju od kojih 48 na javnom mestu, a dogodilo se devet saobraćajnih nesreća, od kojih dve teške u prepodnevnim satima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.