U trendu

Hitna pomoć: Osam saobraćajnih nezgoda tokom noći u Beogradu

U osam saobraćajnih nezgoda koje su se tokom noći dogodile u Beogradu lakše je povredjeno desetoro ljudi, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladić (27) lakše povredjen u udesu na raskrsnici ulica Aleksandra Dubčeka i 22. oktobra u Zemunu i da je zbrinut na licu mesta.

Prema njenim rečima, u Bulevaru patrijarha Pavla je u udesu povredjen muškarac (47), ali je takodje pregledan na licu mesta.

Na raskrsnici Novopazarske ulice i Ulice Maksima Gorkog, oboren je motociklista (27) koji je prevezen u Urgentni centar.

Kako je rekla, u još jednom udesu su povredjena dva muškarca od 38 i 31 godinu, i jedna žena od 27 godina, u ulici Pere Velimirovića. Sve troje su prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu ulica Vodovodske i Braće Vučković je lakše povredjen muškarac koji nije želeo transport u bolnicu, i zbrinut je na licu mesta.

Nada Macura je dodala da je oko 23.20 u Ulici Vojislava Ilića motociklista (24) povredjen i prevezen u Urgentni centar.

Oko 1.05 u Požeškoj ulici muškarac (65) je zadobio lakše povrede vrata i prevezen je u Urgentni centar.

U još jednoj saobraćajnoj nezgodi u Ustaničkoj ulici je muškarac (51) zadobio povrede glave i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 102 puta, od čega je 28 intervencija bilo na javnom mestu, dok su pomoć lekara tražili astmatičari, hipertoničari, a bilo je i dosta alkoholisanih ljudi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.