U trendu

Horor u Srbiji: svinje raskomadale – ljude!

U poslednjih 15 dana tri muškarca preminula od srčanog udara dok su boravila u oboru sa svinjama, životinje im raskomadale i pojele delove tela, prenosi Kurir.

U poslednjih 15 dana u Srbiji su se dogodile tri stravične nesreće u kojima su svinje rastrgle i pojele trojicu muškaraca koji su spletom nesrećnih okolnosti umrli u oboru nakon što im je pozlilo. Njihova tela bila su izujedana i raskomadana do neprepoznatljivosti!

Poslednji u nizu napada dogodio se pre nekoliko dana, kada je stradao Miodrag S. I. (61) u mestu Vračev Gaj kod Bele Crkve. Nesrećni čovek preminuo je prirodnom smrću kada se našao u svinjcu.

– Leš je bio unakažen do neprepoznatljivosti jer su svinje pojele njegovo lice. Glava je bila odrana i izujedana, a obe šake i polni organ su odgriženi. Bilo je zaista jezivo – naveo je naš izvor.

Serija „Ubice mog oca“

Interesantno je da se samo nekoliko dana posle emitovanja epizode serije „Ubice mog oca“, u kojoj su svinje pojele advokata Romčevića, u Srbiji dogodio prvi nesrećan slučaj u kojem su ove životinje pojele ljude. Glumac Andrija Milošević igra đavoljeg advokata koji je šurovao s kriminalcima. On je bio otet i zarobljen a iz osvete je završio kao hrana gladnim svinjama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)