Ispovest mladića lažno optuženog za silovanje: Život mi je uništen!

U teškom sam psihičkom stanju. Idem kod lekara, život mi je uništen, izjavio je juče za Kurir Lazar L. (20) iz Zaječara, koji je završio u pritvoru nakon što ga je bivša devojka A. L. (19) lažno prijavila za silovanje i nanošenje brutalnih povreda.

Mladić, čiji je život preko noći upropašćen zbog lažnih optužbi, više nije želeo da govori o zlu koje ga je snašlo. Srećom, da situacija ne bude još gora po njega, lažljivu devojku su ubrzo raskrinkali lekarski nalazi, koji su potvrdili da nije bila silovana, a nakon što joj je tužilac predočio dokaze, A. L. je priznala da je podnela lažnu prijavu.

Patološki zaljubljena

– Ona je pod pritiskom ispričala da je patološki zaljubljena u Lazara i da nije mogla da podnese to što je on ignoriše. Zbog toga je sama sebi nanela brojne povrede po telu, a onda porodici rekla da ju je Lazar silovao – kaže izvor Kurira iz zaječarskog tužilaštva.

Da je sve uradila iz osvete mladiću, tvrdi i Lazarev deda.

– Ona je bivša devojka mog unuka i ovo je uradila iz ljubomore. Lazar je nekad bio s njom u vezi, a kada je raskinuo, ona ga je proganjala, čak je tvrdila da je u drugom stanju da bi ga vratila – rekao je mladićev deda.

On je dodao da je Lazar L. zapravo pobegao od nje u selo Grbalj, gde mu živi baba po majci.

– Tamo je bio moj drugi unuk, koji ju je pustio da uđe u kuću. Ne znam šta se tamo dešavalo, ali znam da moj unuk nije silovatelj – rekao je deda.

Šokantan slučaj izazvao je ogromnu pažnju u Zaječaru, a filmski obrt učinio je da je većina Zaječaraca stala u odbranu napadnutog mladića.

Zaječarci ogorčeni

– Ovo je samo pomućeni um mogao da smisli. Umalo da mladiću, ni krivom ni dužnom, uništi život. Ne smem ni da pomislim šta mu je prolazilo kroz glavu dok je bio u pritvoru. Bila je njegova reč protiv njene. Verujem da je to za njega bila noćna mora – kaže jedan od mladićevih poznanika i dodaje da se nada da će A. L. odgovarati zbog svega što je uradila.

2 komentara
  1. bambi

    Sva nasilja koje se desavaju u poslednje vreme su rezultat cinjenice da u 99% slucajeva deca idu majkama u parnicnim postupcima. Koliko treba drzavi i sudovima da prekinu sa time? Mlade devojke se izivljavaju nad muskarcima i pre nego sto zatrudne a narocito kada zatrudne. Otimaju bebe, beze kod roditelja, traze novac preko alimentacione nadohnade da ne bi nista radile u zivotu i onda frckaju po korzoima sa kucicima i ajfonima u nadi da ce naci novog finansijera dok decu odvode u zabavista i kod babe i dede. Mozete misliti ocevi kroz kakav pakao prolaze u Srbiji. U Hrvatskoj, koja je do juce bila isti pravni sistem kao Srbija, u 60% slucajeva se deca dodeljuju majkama i ovakvih devijantnih pojava koje se desavaju u Srbiji nema. Zasto uporno neko unistava decu, porodicui proizvodi starlete i sponzoruse ostaje da se vidi.

    1. milanovicsrbin

      ne kukaj na propale sudove, nego ne ženi kurave

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike