U trendu

Istraga o ubistvu u Tutinu

U obračunu žitelja tutinskog sela Delimedje, koji se desio danas oko podneva, ubijen je Bajram Caković (45), dok je S. Nurković (47) teško povredjen, rečeno je radiju Sto plus u novopazarskom Višem javnom tužilaštvu.

Portparol Tužilaštva Adnan Baćićanin rekao je da će se posle uvidjaja znati više detalja o tom slučaju.

„Trenutno možemo da potvrdimo da je jedan muškarac podlegao povredama zadobijenim iz vatrenog oružja, dok je drugi teško povredjen i prebačen je u novopazarsku Opštu bolnicu“, izjavio je Baćićanin.

MUP je danas saopštio da je policija u Novom Pazaru uhapsila je jednu osobu osumnjičenu za današnje ubistvo jednog muškarca u selu kod Tutina, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, uhapšen je S.N. (47) iz Tutina i osumnjičen da je danas oko 11.30 sati hicem iz pištolja ubio muškarca (46) takodje iz Tutina.

Prema nezvaničnim informacijama, u Bajrama Cakovića, posle kraće svadje pucao je S. Nurković, na kojeg je kasnije nožem nasrnuo maloletni sin (17) Bajrama Cakovića i teško ga povredio.

Posle pucnjave rodjaci su obojicu muškaraca privatnim kolima transportovali za Novi Pazar. Medjutim, Bajram Caković je tokom puta preminuo, dok je S. Nurković u teškom stanju primljen u Opštu bolnicu.

Prema informacijama iz te zdravstvene ustanove, on je teško povredjen, ali je njegovo stanje stabilizovano.

Zbog čega je došlo do ovog incidenta biće poznato nakon istrage.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.