U trendu

Jedna osoba teže, pet lakše povredjeno u saobraćajim nesrećama tokom noći u Beogradu

Jedna osoba je teže, a pet lakše povredjeno u saobraćajnim nezgodama koje su se protekle noći dogodile na ulicama Beograda, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da je dečaka (14) udario automobil, ali da nije životno ugrožen i da se to desilo oko 19 časova na uglu ulica Edvarda Griga i Slavka Miljkovića.

Kako je rekla, dečak je udario glavom u šoferšajbnu, zadobio je tupu povredu glave i grudnog koša i prevezen je u Urgentni centar, ali nije životno ugrožen.

U saobraćajnoj nezgodi malo pre 22 časa, jedna muška osoba (31) je lakše povredjena na Voždovcu, na uglu Kružnog puta i Kumodraške.

Na uglu Djevdjelijske i Branka Krsmanovića oko 2.20, dve ženske (22 i 24) i dve muške (23 i 20) osobe su lakše povredjene u saobraćajnoj nezgodi i prevezene su u Urgentni centar.

Oko ponoći Hitna pomoć je intervenisala u Žarkovu, gde je muškarac (18) uboden nožem u butinu, ali kako je Macura rekla, on je bio svestan i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 93 puta, od čega je 19 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari i osobe sa hipertenzijom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.