U trendu

Kćerka našeg proslavljenog fudbalera izazvala stravičan sudar u Atini

Kćerka proslavljenog srpskog fudbalera Darka Kovačevića, Stela (21), izazvala je u Atini udes u kom je jedna žena teže povređena, a tri osobe lakše.

Grčki mediji spekulišu da je Stela, koja je prošla bez ogrebotine, imala 0,75 promila alkohola u krvi i da je zato izgubila kontrolu nad „skupocenim džipom svoje majke“.

Nezgoda se dogodila u atinskom predgrađu Egaleo, u blizini noćnog kluba „Votanikos“, pošto su se mladi verovatno vraćali iz provoda. Oba automobila potpuno su uništena.

Sa Kovačevićevom ćerkom u automobilu su bili jedna devojka i dva momka i svi osim nje su povređeni. Pojedini mediji pišu da su svi zadobili prelome ruku ili nogu.

Devojka koja je upravljala drugim vozilom teže je povređena i odmah je operisana u jednoj privatnoj klinici u Atini, pošto je bivši srpski fudbaler i sadašnji sportski direktor Olimpijakosa preuzeo na sebe sve troškove lečenja.

Grčki list „Espreso“ jedini je objavio fotografiju smrskanih automobila i krvavog vazdušnog jastuka iz automobila koji je vozila teže povređena devojka. Sa novinarom tog lista razgovarao je izvesni K. Vasiliju, otac jednog od povređenih prijatelja Stele Kovačević. On je navodno podneo krivičnu prijavu protiv Kovačevićeve ćerke.

– Stela je vozila. Pored nje je sedela još jedna devojka, a moj sin i još jedan momak bili su na zadnjem sedištu. Imao sam uvid u zapis policije, gde stoji da je Stela imala 0,75 promila alkohola u krvi u trenutku nesreće. Sin Anastasi mi je ispričao da je Stela u jednom trenutku vozila munjevito brzo, a odmah zatim izgubila je kontrolu nad vozilom, poletela na ivičnjak i onda se sudarila sa drugim vozilom kojim je upravljala takođe jedna devojka- ispričao je Vasiliju.

Bivši reprezentativac naše zemlje još se nije oglasio ovim povodom, ali grčki mediji ističu njegov veliki gest da operisanoj ženi plati troškove lečenja, prenose beogradski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.