U trendu

Kraj drame u Niškoj banji: Hitna pomoć iznela iz vile osumnjičenog za ubistvo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, upali su, u sobu, u vili „DND“ u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli su ga u besvesnom stanju, jer je pokušao da izvrši samoubistvo, saopštio je MUP.

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežen u bolnicu, navodi se u saopštenju.

MUP je prethodno saopštio da je Policijskoj upravi u Nišu jutros prijavljeno da je u 7.30 časova u vili „DND“ u Niškoj banji, ubijen vlasnik vile D.D (51), a osumnjičeni je jedan od zaposlenih u vili.

Pripadnici policije odmah su opkolili objekat, u kome nije bilo gostiju, već se nalazio samo osumnjičeni.

Iz vile u Niškoj Banji u kojoj je jutros ubijen njen vlasnik Hitna pomoć iznela je jednu osobu na nosilima, javio je „Blic“.

Kako navodi list, prvo je Žanradmerija pod punom ratnom opremom prišla vili, pa su se začule dve detonacije, najverovatnije od šok bombi, pa je ekipa Hitne pomoci brzo došla na lice mesta.

Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, odmah nakon upada čuli su se glasni povici: „Hitna, hitna, brzo unutra!“ Nakon cega je ekipa hitne pomoći utrčala u vilu.

Glas pregovaraca se više nije čuo, a Hitna pomoc je u vilu unela nosila i posle nekoliko minuta iznela jednu osobu na njima, navodi „Blic“.

Kako navode beogradski mediji, vlasnika vile ubio je recepcioner zaposlen u tom objektu.

Kako javlja reporter „Blica“ sa lica mesta, policija je blokirala ulaz u Nišku Banju, a nije se moglo prići ni vili u kojoj se dogodio zlocin.

Saobracaj u glavnoj ulici je obustavljen, a naoružani policajci su bili svuda oko vile.

Na lice mesta oko 10.25 stigli su pripadnici Žandarmerije.

Kako su naveli mediji, motiv ubistva je ljubomora, odnosno vlasnik vile bio je zainteresovan za devojku koja se zabavlja sa recepcionerom i on je zbog toga iz pištolja ubio svog šefa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.