najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kraljevčanka povređena u Parizu izašla iz kome

Kraljevčanka Ljiljana Atanasković Pavlović, koja je teško povređena u terorističkom napadu u Parizu 13. novembra, izašla je noćas iz kome posle 15 dana, rekla je agenciji Beta njena ćerka Tamara Đorđević.

„Prijateljica nam je javila da je moja majka otvorila oči, ali još nije progovorila, i lekari u pariskoj bolnici ‘Salpetrijer’ čine sve da bi joj se zdravstveno stanje poboljšalo“, rekla je Đorđevićeva.

Ona je dodala da je Ljiljana Atanasković Pavlović imala niz operacija na glavi, plućima, ruci, kao i da je iz njenog tela izvađeno više gelera.

„S obzirom na to da smo više od dve nedelje u neizvesnosti da li će mama preživeti, ova vest je obradovala celu našu porodicu. Nadamo se da će se mamino stanje poboljšavati iz dana u dan“, kazala je Ljiljanina kći.

Ljiljana Atansaković Pavlović je bila najteže povređena od srpskih državljana koji su se 13. novembra uveče tokom terorističkog napada zatekli kod stadiona Francuska u Parizu, i jedina o čijoj se sudbini nije znalo ništa, jer u trenutku napada nije imala kod sebe lična dokumenta.

Posle trodnevne potrage, ona je pronađena u bolnici „Salpetrijer“ u kojoj je bila hospitalizovana.

Povređena Ljiljana Atanasković Pavlović je u petak, 13. novembra sa svojim suprugom Acom Pavlovićem, takođe teško povređenim, prodavala navijačke rekvizite u neposrednoj blizini kluba Bataklan.

Tamara Đorđević navodi da je Aco, čije se stanje popravlja, ambulantnim kolima iz bolnice u kojoj je i dalje hospitalizovan, došao u bolnicu „Salpetrijer“ kako bi obišao suprugu.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike